Wil jij leren omgaan met je digitale spiegelreflexcamera?

Je hebt een nieuwe spiegelreflexcamera… Maar wat kun je er allemaal mee?

Veel mensen hebben tegenwoordig een digitale spiegelreflexcamera. Met deze camera’s zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Door de vele menu’s, functies en instellingen zie je als hobbyfotograaf vaak door de bomen het bos niet meer en blijf je steken op dezelfde instellingen op je camera, die je altijd maar gebruikt. Met een workshop of cursus op maat leer je je camera beter kennen en daardoor ga je ook beter fotograferen.

Prive-Cursus

Heb je gerichte vraagstukken en wil je in je eigen tempo het vak onder de knie krijgen, dan is een privé-cursus of workshop misschien wat voor jou. Je kunt alleen of met meer personen (familie, vrienden/vriendinnen of een clubje) aan een privé-cursus deelnemen. De cursus zal gericht worden op de fotocamera die je hebt en op jouw specifieke vragen. Een workshop is een eenmalig cursusmoment waarin je (al dan niet in sneltreinvaart) je vragen beantwoord krijgt, met nog enkele tips om beter te fotogaferen.

Prijzen voor een cursus

De prijs voor een cursus is afhankelijk van jouw eigen wensen. Je kunt al een workshop volgen voor 40 euro per incl. BTW. De cursus fotografie kost 40 euro per uur, waarbij je zelf kunt aangeven hoe vaak of hoe lang je de cursus wilt laten duren. Er wordt ingegaan op de theorie van de fotografie en met opdrachten ga je aan de slag met je eigen fotocamera. De resultaten van de opdrachten worden achteraf besproken (en eventueel met elkaar vergeleken). Op deze wijze leer je van wat je gedaan hebt met je fotocamera en ontwikkel je je steeds meer tot een fotograaf.

Locatie

De fotografie cursus kan thuis of op locatie worden gehouden, in de buurt van Rijnsburg, de Bollenstreek en Leiden.

Neem gerust contact op als je meer vragen hebt.

 

  Inschrijven Cursus of Workshop

  Uw naam:

  Uw email:

  Datum:

  Vraag:

  captcha